(2012/3800) Bazı Alanların Teknoloji Geliştirme Bölgesi Olarak Tespit Edilmesine ve Bazı Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin Sınırlarında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar

20 Ekim 2012 CUMARTESİ

Resmî Gazete

Sayı : 28447

BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2012/3800

Ekli “Bazı Alanların Teknoloji Geliştirme Bölgesi Olarak Tespit Edilmesine ve Bazı Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin Sınırlarında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar”ın yürürlüğe konulması; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 28/9/2012 tarihli ve 4193 sayılı yazısı üzerine, 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanununun 4 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 8/10/2012 tarihinde kararlaştırılmıştır.

 

Abdullah GÜL

CUMHURBAŞKANI

 

Recep Tayyip ERDOĞAN

Başbakan

 

BAZI ALANLARIN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ OLARAK TESPİT

EDİLMESİNE VE BAZI TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİNİN

SINIRLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KARAR

Teknoloji geliştirme bölgeleri

MADDE 1 – (1) Ekli (1) sayılı harita ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak tespit edilmiştir.

(2) Ekli (2) sayılı harita ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak tespit edilmiştir.

Sınır değişiklikleri

MADDE 2 – (1) Erzurum Ata Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesinin sınır ve koordinatları ekli (3) sayılı harita ile listede gösterildiği şekilde değiştirilmiştir.

(2) Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesinin sınır ve koordinatları ekli (4) sayılı harita ile listede gösterildiği şekilde değiştirilmiştir.

(3) TÜBİTAK-Marmara Araştırma Merkezi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesinin sınır ve koordinatları ekli (5) sayılı harita ile listede gösterildiği şekilde değiştirilmiştir.

Yürürlük

MADDE 3 – (1) Bu Karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE 4 – (1) Bu Karar hükümlerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı yürütür.

 

 

Kararın eklerini görmek için tıklayınız.
_____
www.vergiburosu.com

Print Preview

Site içeriği Mali Müşavir İsmail ŞENGÜN tarafından sağlanmaktadır. Hizmet sağlayıcı İzmir merkezlidir.

Detaylı bilgi için ortakmusavir.com adresini ziyaret ediniz.

© 2009 - 2018 vergiburosu.com
- Tüm hakları saklıdır.

modul
single - 23 - 0,102